FyllingenBergen-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Nærbø

FyllingenBergen-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Det er deilig å være jærsk i Bergen!

Etter noen varierende treningskamper frem mot seriestart var det en viss spenning hvilken versjon av Nærbølaget som stilte til start i Framohallen i dag .

De første 30 minuttene følger lagene hverandre tett. Mike Würtz Lønne setter inn sesongens og kampens første mål, men FyllingenBergens strekspiller kopierer ham like etter til 1-1. Slik fortsetter det gjennom omgangen, hele tiden med Nærbø et og to mål foran. Midtveis utligner FyllingenBergen for første gang ved en god Didrik Linderud. Det stokker seg litt i etablert angrep for Nærbø og hjemmelaget nytter anledningen til å gå opp i ledelse 8-7, igjen ved nevnte Linderud, etter 17 minutter. Ikke lenge etter er Nærbø igjen i føringen, men hjemmelaget reduserer nok en gang til 12-12 med 3,5 minutter igjen til pause. Tord Aksnes Lode setter omgangens siste mål fra 7-meteren og lagene går i garderoben med en 2-måls ledelse til Nærbø, 13-15.

Arkivfoto fra hjemmekampen mot FyllingenBergen 11.3.20

I løpet av det første kvarteret av 2.omgang avgjør i praksis Nærbøguttene kampen. FyllingenBergen klarer ikke stå imot i forsvar og Nærbø leder på det meste med 8 mål. I siste halvdel av omgangen finner hjemmelaget nettmaskene igjen, men klarer aldri komme nærmere enn de tre målene som skiller lagene ved kampslutt. Nærbø reiser hjem til Jæren med 3 plussmål og 2 poeng i bagasjen. Sluttresultat 27-30.

Med seier i dag tar Nærbølaget for første gang 2 poeng i seriestarten – da kan vi med god grunn bruke #stolteøyeblikk og #nærbøpåkartet.

På onsdag er det hjemmekamp i Nye Loen – da kommer Drammen HK på besøk. Vi gleder oss til å spille hjemme igjen og håper dere 200 som kan komme inn i hallen lager stemning tilsvarende #fullhall.

Jærbladet snakket med trener Heine Ernst Jensen og toppscorer Tord Haugseng etter kampen (abonnement)