Om en uke er vi igang igjen! – Nærbø

Om en uke er vi igang igjen!

11. mars 2020 og vi spilte det som i følge kampoppsettet var nest siste seriekamp i REMA 1000-ligaen 20/19 i Nye Loen mot FyllingenBergen. Denne onsdagen ble ikke lagene møtt med det sedvanlige jubelbrølet fra Nærbøsupporterne på tribunen. Innmarsjen ble som vanlig kjørt med blått lys og «Himmelen æ blåe» runget over høytaleranlegget, men det var ingen mobilkamera som lyste som stjerner på langsiden i takt med musikken. Covid-19 hadde satt sitt preg på samfunnet og kampen ble spilt for tomme tribuner. Da sluttsignalet lød og det stod 27-27 på tavla mistenkte alle det som dagen etter ble en realitet – dette var den siste seriekampen i sesongen 2019-20…

11.mars 2020…Nærbø-FyllingenBergen spilles for tomme tribuner i Loen – noen stjålne blikk gjennom vinduet inn til hallen var det supporterne kunne få med seg denne kvelden.

Spol frem 5 måneder, uker med egentrening, trening uten kroppskontakt, så med kroppskontakt, alt gjennomført med smittevernstiltak, og er vi klar for en ny sesong i REMA 1000-ligaen. Ganske passende da at den første motstanderen er den samme som vi så brått avsluttet fjorårets sesong med. 

Fyllingen/Bergen tar imot oss i Frammohallen lørdag 29.august klokken 16.00. FyllingenBergens informasjon om kampen kan du lese her og kampen sendes på Jærbladet via Direktesport

Etter en skuffende treningskamp mot Sandnes onsdag 19.8 viste vi mer lovende takter mot Elverum fredagen med et hederlig 4 målstap som resultat. Siste treningskamp før seriestart ble gjennomført dagen etter, lørdag 22.8 med et helt annet resultat. Elverum stilte med helt uthvilt lag, mens to kamper på en halv uke satt i beina våre. Kreftene tok slutt etter 1.omgang og det ble et 15-målstap mot en av gullkandidatene til årets liga.

Nå ser vi frem mot lørdag 29.august klokken 16 og første kamp om poeng i 20-21 sesongen i REMA-1000 ligaen.