Ujevnt spill med jevnt resultat – Nærbø

Ujevnt spill med jevnt resultat

Nesten nøyaktig et halvt år etter det ble spilt kamp i Nye Loen sist møttes Nærbø og Viking til treningskamp mandag 10.august. Like mye som en test for spillerene var kampen en gjennomgang for arrangørstaben med max. 200 tilskuere på tribunen, smittevernsregler og avstandsregulering.

Heine Jensen ledet sin første kamp fra trenerbenken i Loen, sammen med Rune Haugseng og keepertrener Harald Moi

Selve kampen ble som ventet en ujevn affære – Nærbø har ikke spilt kamp siden 12.mars, Viking hadde litt mer kamptrening fra treningsopphold i Danmark. Gjestene fra byen virket hakket mer samspilte og holdt jevnt følge med Nærbøherrene gjennom hele 1.omgang til det stod 14-14 etter 30.minutter.

I løpet av andre omgang så det ut som Nærbø skulle rykke fra og ledet på det meste 19-14 før Viking igjen tok innpå. Det ble jevntspilt resten av omgangen og da sluttsignalet gikk lyste det 26-26 på klokken.