Nærbø Herrer og Nærbø Idrettslag presenterer FERIEKOMPANIET 2020. Tre spillere fra elitelaget; Halvor Elias Nærland, Preben Nord-Varhaug og Ole Nærland gir DEG en aktiv start på sommerferien. I uke 26. og 27. inviterer de til aktiviter av alle slag i Nye Loen. Tilbudet gjelder for 1. til 7. klassinger.

Halvor, Ole og Preben er klar til å gi deg en SUPER start på sommerfeien i FERIEKOMPANIET 2020!

Det blir lek med alle slags former for ball, tegning, dans og noen spennende overraskelser. Hele Nye Loen blir til din lekeplass. Trivsel står i høgt i kurs og gutta ser frem til å gi dere en uforglemmelig start på sommerferien 2020.

Du kan melde deg på for en uke eller for begge.

FERIEKOMPANIET 2020 starter kl 09.00 og slutter kl. 15.00 hver dag.
Det blir servert lunsj + et måltid med frukt.

Meld deg på idag! Halvor-Elias, Preben og Ole er klar for å gi deg en aktiv start påsommerferien!

MELD DEG PÅ HER!

Restriksjoner

Vi følger FHI råd for smittevern, og vi har antibac 🙂

En forutsetning for gjennomføring er at det er minst 20 påmeldte pr. uke.