Takk Steffen! – Nærbø

Takk Steffen!

Den 17. november 2016 sendte vi en SMS til deg. Vi slet i 1. divisjon, med en gjeng unpjokker som trengte en ledestjerne. SMS’en var egentlig et «Shot in the dark.» 14 dager senere skrev du under på et papir dere det stod: «Æg vil sedda Nærbø på kartet.» Og Steffen: «Det har du gjort!»

Du gled fort inn i gruppen, der du kunne vært far til flesteparten av dem. Du viste oss en «fandenivolskhet» både på trening og kamp umiddelbart. Publikum fikk se temposkifter og «smartness» som Nye Loen og Nærbø ikke har vært vitne til før. Du ble viktig både på og utenfor banen. Plassen i 1 divisjon ble reddet.

Sesongen etter ble det opprykk til Eliten, vi så din erfaring bre seg ut som en trygghet på de ynge spillerne. I de to årene vi nå har vært i eliten har du fortsatt fungert som mentor for guttene, som nå har blitt menn. For oss som har sittet på sidelinjen, har vi sett at din taktiske klokskap har kommet frem, selv om du ikke har vært på banen. I storkampene mot Norges beste lag har du vært sirkushesten, som elsker lukten av sagmugg.

Nå har du valgt å bli trener for Sola sine damer. Vi misunner dem, de har som vi gjorde i 2016, skutt gullkalven. Vi ønsker deg lykke til med nye oppgaver, og tipper at Soladamene gjør det skarpt i kommende sesong.

Vi håper og tror du har hatt en flott tid her hos oss. Hvem vet? Plutselig treffes vi igjen. Du er ALLTID velkommen tilbake til Nye Loen og Nærbø Idrettslag.

På vegne av alle i Nærbø Idrettslag ønsker vi til slutt bare å si:
Nærbø og håndball-Norge er en attraksjon fattigere…
Tusen takk Steffen, for mange Stolte Øyeblikk !
#nærbøpåkartet

PS! Vil du by på den siste drakta til Steffen? Trykk deg inn her: http://j.mp/2QmQp7v