Nærbø vs Fyllingen – Corona-restriksjoner – Nærbø

Nærbø vs Fyllingen – Corona-restriksjoner

Vi har fått restriksjoner på publikumsantallet til kampen mot Fyllingen i Rema 1000 ligaen på førstkommende onsdag. Hå kommune har innført forbud mot innendørs arrangementer med over 500 deltakere. Smittevernlegen i Hå har heller ikke gitt Nærbø Idrettslag dispensasjon for kampen på onsdag. Dette betyr at vi kan maks ha 500 tilskuere på kampen.

Dette er en kjip situasjon å komme i, men vi er nødt for å følge kommunens råd. Sportslig er dette en av årets viktigste kamper, med tanke på sluttspill. I tillegg til manglende publikumsstøtte taper vi på dette økonomisk.

Det blir ikke forhåndssalg av billetter på nett. Kjøpte sesongkort/årskort, privat og bedrift, får komme på kamp. Resten oppfordrer vi til å se kampen på www.jbl.no
Frikort for trenere/oppmenn og fra NHF gjelder ikke på denne kampen.

Det vil bli sendt ut en forespørsel til alle som har kjøpte årskort om de kommer til å bruke billetten. Dersom billetter frigis vil disse bli lagt ut for salg på nett. Da er det «første mann til mølla» som gjelder. Dette vil bli informert om på https://narbo.topphandball.no/ og på Nærbø Herrer sin facebookside.

Vi beklager at det blir slik, men igjen, vi må forholde oss til kommunens bestemmelser.

Vi oppfordrer folk som er på kampen til å gi litt ekstra, slik at 500 føles som 1500 for spillerne på banen. Dere som må se kampen hjemme; hopp og skrik i sofaen og send positiv energi i retning Nye Loen.

Vi ber folk som har influensasymptom om å holde seg hjemme.