Årets siste seriekamp på hjemmebane – kanskje for tomme tribuner – Nærbø

Årets siste seriekamp på hjemmebane – kanskje for tomme tribuner

INFORMASJON FRÅ KOMMUNELEGEN I HÅ: Frå 9. mars innfører Hå kommune forbod mot alle innandørs arrangement med over 500 deltakarar, og alle arrangement med fleire enn 50 deltakarar som er retta mot grupper som er risikoutsette for koronavirus. Vedtaket gjeld i første omgang til og med 22. mars, og kan endrast på kort varsel. Informasjon frå kommunen kan du lesa her

Nye Loen – som ikke er så ny lenger. Vår hjemmebane med sin blå parkett om lyser mot de som kommer opp trappa før de tar plass på tribunen. Med et av Norges beste publikum som omkranser spillerne på to side, nesten PÅ banen når du sitter på nederste trinn.

Sesongen 2019-2020…den vanskelige andresesongen i eliten. Det har vært ekstrem glede over seire som egentlig virket umulige, det har vært tre tap på rad og en gryende følelse av at fortet i Loen slo sprekker, det har vært fortvilelse over missede muligheter etter 60 minutters spill, det har vært susende taklinger, dobbelfrosker, skudd som både smeller i treverket og suser i nettet, det har vært lobber, trickskudd og usannsynlige vikler på både skudd og håndledd, det har vært keeperredninger som har endret kampbildet, det har vært (altfor) mange straffebom, det har vært tre eliteseriedebuter for spillere fra yngre rekruttlag, det har vært en 17åring som scoret sitt første eliteseriemål, det har vært neglebitende spenning som toppet seg ved en usannsynlig opphenting til uavgjort fra tre mål bak med 90 sekunder igjen. 

10 kamper spilt,  5 seire, 2 uavgjort og 3 tap – 12 poeng plukket hjemme på egen parkett. 316 mål scoret, 294 mål sluppet inn –  22 mål i favør oss!  Smått utrolige 13208 tilskuere til nå…….et snitt på 1321 tilskuere pr kamp! Vi er virkelig velsignet med et av Norges mest trofaste og beste publikum-nå ber vi dere mobilisere for den siste seriekampen på hjemmebane denne sesongen.

Plassen er sikret! Med Runar sitt tap mot Halden søndag kan ingen ta fra oss at vi spiller eliteseriehåndball på en blå parketten også neste sesong. Men vi er ikke helt mette enda! Vi har så lyst til å gjenta bedriften med sluttspillplass, vi har så lyst å spille mer enn kun en kamp til foran dere – vårt trofaste publikum. Og vi er så heldige at vi har alt i egne hender – de to siste kampene er mot akkurat de to lagene som ligger bak oss på tabellen, begge med et poeng mindre enn oss.

Årets viktigste ball? Rassin plukker opp ballen med få sekund igjen på klokka mot Haslum. Tord står klar til å ta imot og sikre uavgjort

Førstkommende onsdag, 11.mars kl 18.30, kommer Fyllingen Bergen på besøk til Loen.  Seier her og sluttspillplassen er i boks. Det er vårt fokus og vi håper dere blir med oss i en #fullhall og legger igjen #blodsnåttogjuling på tribunen som vi gjør på banen. Om restriksjoner fra myndighetene hindrer publikum fra å være tilstede på tribunen håper vi dere følger oss foran skjermen. Nytt sluttspill for andre år på rad vil virkelig sette #nærbøpåkartet. Uansett kan en hashtag samlet oppsummere sesongen 2019/20 i Loen : #stolteøyeblikk

Coronaviruset kan få innvirkning på onsdagens kamp mot Fyllingen med tanke på publikum. Vi venter på en endelig anbefaling fra kommunelegen. Vi følger kommunelegens råd. Billettsalget på nett er derfor satt på vent i påvente av dette. Mer info kommer så snart vi har det.»

Uansett om det blir kamp for tomme tribuner eller ikke kan du se kampen på Direktesport/Jærbladet. Kampsponsor for på onsdag er Sandnes & Jærbetong