Kampen for tilværelsen – Nærbø

Kampen for tilværelsen


Kampen for tilværelsen er i gang! Nei, vi snakker ikke om «Farmen kjendis» men om hvor vi skal ende på tabellen i REMA1000-ligaen når 22 kamper er spilt 15.mars

Etter en positiv høstsesong har poengfangsten bremset for vår del – et poeng etter nyttår er noe mindre enn det vi synes er behagelig. At det poenget ble sikret på spektakulært vis sist hjemmekamp hindrer ikke at vi har sklidd nedover tabellen. Med Halden sin seier over Kolstad på onsdag skiller det kun 1 poeng mellom 7. og 9.plassen.

Nå er 3 av de 4 siste kampene mot motstandere rundt oss på tabellen så det ligger i våre egne hender å sikre både eliteserieplass og evt sluttspill.

Først ut er Follo i morgen, søndag 1.mars. De ligger kanskje mer utsatt en oss på tabellen, men er et lag som aldri gir seg (høres det kjent ut?) Det ligger an til en tett og spennende kamp i Loen, en kamp vi må være påskrudd fra starten både på bane og tribune. 

Avslutt vinterferien med oss i Loen i #fullhall, vær med oss fra første kast på ballen og sett #nærbøpåkartet – vi elsker når lydnivået deres løfter oss opp og frem. Så lover vi at vi skal legge igjen det vi har av #blodsnåttogjuling på den blå parketten for å sikre nye #stolteøyeblikk og poeng. 

Billetter til kampen kan kjøpes her – hvis du ikke har kommet deg hjem fra fjellet og vinterferie enda kan du se kampen på Direktesport/Jærbladet.

Søndagens kampsponsor er Coop Mega Nærbø