4 poengskamp i Nadderud Arena – Nærbø

4 poengskamp i Nadderud Arena

Nærbø har vært mye på farten etter mesterskapspausen. I morgen, søndag 23.februar, har de sin tredje bortekamp på tre uker. Motstander denne gangen er gulkledde Bækkelaget Håndball Elite og REMA-1000 ligaens toppscorer, Emil Midtbøe Sundal.

Arkivfoto Nærbø-Bækkelaget 3.11.19

Kampen i morgen blir ekstra viktig når en gløtter over på tabellen – Bækkelaget ligger rett over Nærbø med 1 poeng mer. Reiser de blå og hvite hjem fra Nordstrand Arena med 2 poeng passerer de Bækkelaget og kan ta tilbake femteplassen fra Kolstad. Med tap vil Halden og FyllingenBergen puste Nærbø i nakken i kampen om sluttspillplass og kvallikplassen vil plutselig være ubehagelig nærme. Det sier jo sitt om hvor tett lagene ligger i årets serie.

Arkivfoto Nærbø-Bækkelaget 3.11.19

Etter en intens opphenting i hjemmekampen mot Haslum for en uke siden er det en gjeng med god selvtillit som legger turen østover i morgen. De er klar for å legge #blodsnåttogjuling igjen på parketten i hovedstaden for å sikre to nye poeng. Hvis du ikke tar turen sammen med dem kan du se kampen på Direktesport/Jærbladet

#stolteøyeblikk #nærbøpåkartet

Arkivfoto Nærbø-Bækkelaget 3.11.19