Tilbake på egen parkett – Nærbø

Tilbake på egen parkett

Oppstarten etter EM-pausen har vært noe trå for vår del – to bortekamper har gitt to tap med solid margin. Det sluttresultatene IKKE sier noe om er at 1.omgang mot både Elverum og Drammen var av det positive slaget, og det er det vi tar med oss når vi nå endelig kan entre parketten i Nye Loen for første gang etter nyttår.

Motstanderen på andre halvdelen er Haslum. De har tatt over 5.plassen i REMA1000-ligaen etter de to første rundene i vårsesongen, men med seier i morgen vil vi være á poeng igjen. Som spådd før sesongstart er herrenes eliteserie jevn, det skiller kun 4 poeng mellom 9. og 5. plass.

Haslum er en hard nøtt å knekke. De kan, som oss, svinge fra å slå topplag til å snuble mot lag på nedre del av tabellen. Vi er gira på å vise oss fra en bedre side enn i de to siste kampene og vi ønsker DEG i hallen for å være med på å gi oss det ekstra løftet i kampen om to poeng.

Endelig kommer vi hjem igjen – vi har savnet dere!

#fullhall #blodsnåttogjuling #nærbøpåkartet