Drammen-Nærbø, Eliteserien Menn > Kamprapport – Nærbø

Drammen-Nærbø, Eliteserien Menn > Kamprapport

2 nye poeng i potten onsdag kveld når Nærbø reiste til Drammenshallen for å møte serietoer Drammen. Etter et solid tap mot Elverum på lørdag var målet å holde tritt med motstanderen hele kampen, ikke bare i 1.omgang.

Arkivfoto Nærbø-Drammen 9.10.19

Kampbildet mo Drammen ble ganske likt lørdagens kamp. Vi holder tritt med hjemmelaget til 12-12 etter de første 20 minuttene. Så følger 5 mørke minutter for vår del og Drammen rykker fra til 17-12. Forsvaret fungerer ikke optimalt og da blir det også vanskelig å plukke baller for keeprene våre helt bakerst. Vi prøver å krype innpå Drammen de siste fem minuttene, men lykkes ikke. Drammen går til pause med en 21-14 ledelse.

2.omgang starter med et kjappt mål til oss, men Drammen følger opp med scoring i sitt angrep. Hjemmelaget holder seg 6-7 mål foran oss gjennom halve omgangen. Da begynnner vi sakte men sikkert å krype innpå i målprotokollen. På det nærmeste var vi kun 4 mål bak, men vi klarer desverre ikke holde trykket opp og Drammen rykker fra igjen. Når sluttsignaet er fasit ukens andre bortetap, sluttresultat 37-28 til Drammen.

Februar har vært brutal så langt – 5 dager ut i måneden står vi med to bortetap og totalt -21 i målprotokollen. Om 12 dager er det ny kamp – søndag 16.februar hjemme i Nye Loen mot Halsum. Vi håper du vil komme og skape den velkjente Loenstemningen og være med å hjelpe oss opp på plussiden igjen.