Drammen-Nærbø, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Nærbø

Drammen-Nærbø, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Det går fort i svingene når vårsesongen kastes igang – allerede 4 dager etter kampen mot Elverum er vi klar igjen. Nok en gang på spiller vi på bortebane og nok en gang mot et topplag, onsdag er det klart for å møte Drammen i Drammenshallen

Arkvifoto Nærbø-Drammen 9.10.19

Drammens besøk hjemme i Nye Loen i høst endte med et surt etmålstap, faktisk etter siste spilleminutt. Drammen er også det eneste laget vi fortsatt ikke har tatt poeng fra i REMA-1000 ligaen. Vi vet det blir beinhard kamp om poengene, men vi er klar til å ta den kampen – og ikke minst vise oss fra enn bedre side enn i 2.omgangen mot Elverum på lørdag.

Tord Aksnes Lode er tilbake i troppen etter sykdom og dermed reiser full tropp (minus Atle Gudmestad som er på et kort utlån til Sandnes HK), til Drammen i morgen.

Arkvifoto Nærbø-Drammen 9.10.19

Kampen kan også sees på Direktesport/Jærbladet fra klokken 18.00 i morgen, onsdag 5.februar.

Arkivfoto Nærbø-Drammen 9.10.19

Oppsummering fra kampen i Nye Loen i høstsesongen kan leses her