Nærbø-Kolstad, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Nærbø

Nærbø-Kolstad, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Det er duket for 2019’s siste kamp, den spilles på hjemmebane hvor vi får besøk av Kolstad. Da vi møtte Kolstad på deres hjemmearena tidligere i år ble det et skikkelig surt ettmålstap. Det vil vi helst ikke gjenta.  

Kolstad har hatt en bra sesong, og med seier i 10 av 13 kamper er det de som troner i toppen av tabellen så langt. Dette betyr at vi trenger #fullhall og all støtte vi kan fra dere på tribunen! Vi lover som vanlig #blodsnåttogjuling, men vi vet godt at den ekstra støtten fra våre trofaste supportere gir oss et ekstra gir – og det er akkurat den julegaven vi ønsker oss fra dere i år! 

Vi vet at lokale lærere har slått et slag for å få sine elever på kamp, og nå slår vi altså et slag for å samle hele familien til festhandball i Nye Loen før julefreden senkes i hjemmene og pinnekjøttet sklir ned på høykant! Snakkes me i Nye Loen?? 

#blodsnåttogjuling #nærbøpåkartet #stolteøyeblikk