Grei borteseier – Nærbø

Grei borteseier

Før dagens kamp i Reistad Arena kom Nærbø fra seier på hjemmebane mot Runar, mens Fold/St.Hallvard hadde et sviende tap mot serieleder Kolstad i Trondheim og ditto vanskelig reiserute hjem fra bartebyen som oppladning til kamp.

Kampens to første mål ble satt på straffekast, ett på hver side av banen. Det var den eneste gangen de to lagene var i kontakt med hverandre. Solid forsvarsspill, en opplagt Halvor-Elias i mål og velkjent fart i ankomst sørget for at Nærbø ledet med 5 mål midtveis i først omgang. Takket være en god Sander Drange Heieren hos Fold/St.Hallvard ble avstanden redusert til tre mål, men når hjemmelaget pådro seg to tominutters i sluttminuttene økte Nærbø til en 5-målsledelse før pause.

2.omgang ble egentlig aldri spennende – kampbildet ble ganske likt som de første 30 minuttene. Godt forsvar, viktige redninger og fart i angrep gav en timålsledelse på det meste. 13 forskjellige målscorer vitner om en god lagmaskin som sørget for en 35-27 seier. Andreas Horst Haugseng blir fortjent kåret til Nærbøs beste – men dobbelredningen til Vegard Bakken Øien etter 18 minutt av 2.omgang kan også nevnes som et av kampens høydepunkt.

På onsdag er det klart for siste kamp før jul og mesterskapspause. Da oppfordrer vi alle til å ta en pause i julestria, legge rykende bankkort til avkjøling, parkere kjevle og vaskefille og sørge for #fullhall. La oss være åttende mann på banen når serieleder Kolstad kommer på besøk.