St.Hallvard-Nærbø, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Nærbø

St.Hallvard-Nærbø, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Sted: Reistad Arena

Dato: Lørdag 14.desember

Tid: 16:00

TV:  Jærbladet/Direktesport 

Vi reiser til Reistad Arena for og møte gutta til Robert Hedin på lørdag! I september var det de som besøkte oss, hjemme i Nye Loen. Det var en underholdene kamp, som endte med en 9 målsseier til oss. 

Fold-St. Hallvard har fått en tøff sesongstart i Rema 1000 ligaen, og har garantert lyst til å vise seg fram på hjemmebane til helgen. Vi på vår side er gira på å sanke så mange poeng vi kan før vi tar juleferie – og har som vanlig tenkt å gi #blodsnåttogjuling hele kampen gjennom! 

Foto: Solveig Jåstad

Vi håper å se noen ivrige Nærbø-supportere i Reistad Arena i helgen. Skulle du derimot ikke ha muligheten kan du se kampen direkte på jærbladet sine nettsider eller på direktesport. 

#Stolteøyeblikk #Nærbøpåkartet #Blodsnåttogjuling