8-måls lagseier – Nærbø

8-måls lagseier

Ettermiddagen i Nye Loen begynte med en trist beskjed – Vegard ble skadet på fredagens trening og kunne ikke stille på kamp. 17 år gamle Erik Odland Knutsen ble kalt inn i troppen som erstatter, gratulerer til Erik og god bedring til Vegard!

I sesongens første kamp tapte vi mot Runar Sandefjord etter en heller middels oppvisning. I dag skøt hele Nærbølaget ut av startblokkene fra første sekund. En blanding av solid keeper og forsvarsspill blandet med stor fart i angrep resulterte i 4-1 ledelse før Runar Sandefjord fikk summet seg. Noen skuddbom og tekniske feil senere var ledelsen utlignet til 4-4. Neste angrep blir vi tildelt straffekast og bortelaget får sin første 2minutter for kvelden. Andreas setter inn 5-4 og vi øker ledelsen jevnt og trutt ut over 1.omgang. Runar Sandefjord prøver å stoppe oss med både keeperbytter og tøft forsvar som resulterer i at de må spille 4 mot 6 i en periode. Denne lørdagen lar vi oss ikke stoppe og leder med 5 mål til pause.

Etter hvilen rokerer Rune og Marc på laget uten at det påvirker kampbildet noe særlig. Vi fortsetter der vi slapp 1.omgang – forsvarsspill det lukter svidd av, solid keeperspill av Halvor-Elias og fart på ball i angrep gjør at Runar Sandefjord ikke klarer henge med, vi øker ledelsen ytterligere. Midtveis i omgangen krymper ledelsen til fem mål, men nærmere enn det kommer aldri gjestene. Det siste minuttet reiser publikummet i Nye Loen seg for velfortjent å applaudere hjemmelaget som drar hjem en 8-målsseier 33-25 i dag.

Ekstra gledelig i dag med hele 12 mann på scoringslisten, Eriks første innhopp på elitenivå og super stemning på tribunen. Neste kamp er borte mot Fold/St.Hallvard søndag 14.12 kl. 16.00. Kampen kan sees på Jærbladet/Direktesport.

PS! 1040 stk på tribunen laget god stemning, men til siste hjemmekamp før jul 18.12 har vi et juleønske – nemlig #fullhall