Nærbø-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Nærbø

Nærbø-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Lørdag er kampdag! Denne gang er det Runar Sandefjord som kommer på besøk i Nye Loen. Forrige gang vi møtte Runar Sandefjord var i sesongens første kamp da vi gjestet Runarhallen. Resultatet den gang har vi fortrengt for lengst, nå er det revansj som teller. 

Foto: Solveig Jåstad

Vi ligger knappe 3 plasseringer over Runar Sandefjord på tabellen, men ikke mange poengene foran. Vi skal kjempe og levere #blodsnåttogjuling hele kampen gjennom, vi har ikke tenkt å gi fra oss poeng til gjestene på lørdag! 

Lørdagskamp pleier å bety #Fullhall i Nye Loen, og vi vet allerede at en god gjeng supportere starter oppgiringen i god tid i forveien hos Kjetil på Holdeplassen, hvor det i tradisjon-tro arrangeres vorspiel før hjemmekamper som spilles i helgene! Vi ses i Nye Loen! 

#blodsnåttogjuling #Nærbøpåkartet #stolteøyeblikk