FyllingenBergen-Nærbø, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Nærbø

FyllingenBergen-Nærbø, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

REMA 1000-LIGAEN, 10. serierunde
Sted: Fana Arena
Dato: Lørdag 23. november
Tid: 15:00
TV: Jærbladet/Direktesport

Sist vi besøkte Fana Arena og FyllingenBergen endte det med et av de sureste tapene vi har opplevd….etter å ha ledet mesteparten av kampen tapte vi med et mål i siste spilleminutt.  Det er IKKE et scenario vi har lyst å gjennta når vi returnerer på lørdag

Et lite blikk på tabellen tilsier en like jevn kamp denne gangen – det går nesten ikke å få likere resultat og poeng etter ni runder! Fyllingen har vist solid forsvarsspill i det siste og tatt hjem seieren i de to siste ligakampene, vi har en seier og et tap . Lysten på å ta hjem poeng fra Bergen og revansjere tapet fra i fjor er rimelig høy!

Ryktene sier at ca 100 blå supportere følger oss opp til Fana Arena i morgen – vi gleder oss til å få litt «Loen-steming» på bortebane. Hvis du ikke har anledning å bli med nordover kan du se kampen på nettsidene til Jærbladet.

#stolteøyeblikk #nærbøpåkartet #blodsnåttogjuling