60minutter med #blodsnåttogjuling – Nærbø

60minutter med #blodsnåttogjuling

Kampen starter som forventet med høyt tempo både på banen og tribunen. ØIF stiller med egen supportergjeng og de ble ganske tidlig veldig tydelig at de i dag foregår kamp både på parketten og på tribunen.

De første målene kommer relativt kjapt, og det kriges for alvor på banen. Vi brenner et straffe ganske tidlig i kampen, og havner litt bakpå. ØIF tar ledelsen og har ingen intensjon om å slippe oss innpå. Vi får en utvisning rett før halvspilt omgang, og selv om vi gjør et godt undertallsspill øker ØIF ledelsen. Når klokka viser 15minutter ut i omgangen legger Marc timeout kortet i bordet på stillingen 4-8.

ØIF får et straffekast kjapt etter timeout og benytter den til å øke ledelsen. Vi brenner nok et straffekast før vi ser ut til å våkne litt mer opp. Brått er vi oppe i stillingen 7-9. ØIF holder derimot jerngrep på ledelsen, de får en utvisning, men vi klarer ikke få gjort stort ut av overtallsspillet. Temperaturen er såpass høy at vår egen lagleder får en utvisning, og ØIF benytter muligheten til å ta enda et hakk ifra. Når det gjenstår 5 minutter, er ØIF i undertall og tar timeout på stillingen 11-15.

Gjestene får nok en utvisning, og så enda en.  Det hjelper så lite når vi brenner straffe, og bommer mål. Når omgangen blåses av viser poengtavla 12-18.

ØIF starter i undertall, og vi setter første mål. Dessverre er ØIF kjappe med å svare, og etter bare 3minutter ligger gjestene over med 6mål. Vi kriger, sloss og henter oss innpå, og når ØIF får enda en utvisning har vi sjansen til å klatre enda nærmere. På fjerde forsøk sitter også straffekastet i mål.

Vi blir straffet med en utvisning, men Vegard står imot i målet. Vi tar en timeout på stillingen 19-26. Skal vi klare å snu dette må det skje noe nå. Vi putter mål og står imot gjestenes angrep, vi får også satt et straffe og med noen gode kontringer er stillingen 23-27 og ØIF tar en timeout.

Når det gjenstår 5 minutter av kampen får vi en nydelig kontring etterfulgt av en utvisning til gjestene. Det deles ut #blodsnåttogjuling i forsvar, men vi misser åpent mål og får kun satt ett mål i overtallsperioden. ØIF er ganske enkelt dagens beste lag, selv om vi kjemper til siste slutt holder det dessverre ikke til annet enn å pynte på resultatet. Kampen ender 30-33.

Neste kamp: Lørdag 23.11, klokken 15.00. Kampen spilles i Fana Arena, mot FyllingenBergen.