2 nye poeng hjem til Nye Loen. – Nærbø

2 nye poeng hjem til Nye Loen.

Første omgangen starter tregt, og det første målet kommer ikke før etter 3 min. Det er vi som setter det første, og vi fortsetter å holde på ledelsen utover omgangen. Follo har noen meget gode keeper redninger som bidrar til at Follo kommer opp i 4-4, men vi fortsetter å smelle til og øker til 3 måls ledelse før de igjen får en utligning på 7-7. Hjemmelaget utligner to ganger til før det kommer en utvisning til Follo. Vi får et straffekast og muligheten til å ta tilbake ledelsen, men keeper står støtt. Vi klarer derimot å avbryte Follo’s angrep og tar dermed ledelsen nok en gang. Herfra slipper vi oss ikke ned igjen, og på tross av en utvisning på tampen av omgangen holder vi ledelsen helt inn og går til pause på stillingen 12-14.

Vi setter første målet også i andre omgang, men Follo er kjappe med å svare. Det er godt tempo i kampen, og vi fortsetter og holde på ledelsen. Vi får muligheten til å øke ledelsen enda mer da Follo får nok en utvisning, men brenner nok en straffe. Etter 10 minutter tas det timeout og etter dette glipper det litt for oss. Follo står sterkt i forsvar og vi sliter veldig med å få ballen i mål, dermed får hjemmelaget hentet seg inn fra 14-18 til 16-18 på kort tid. Vi får selv en utvisning, og Follo benytter sjansen til å sette inn nok et mål. Det ser ikke ut til å lette så veldig for oss, å brått sier poengtavla 20-20. Gutta gjør det vel spennende for oss en periode, men Follo kommer aldri opp i ledelsen.

Nærbø tar timeout i det 24 spilleminuttet på stillingen 22-24. Så blir det dramatikk og Follo får to utvisninger på en gang. Det kommer enda en timeout på stillingen 23-27. Etter dette ser vi oss ikke tilbake, og kriger oss inn til seier. Dermed tar vi med oss to poeng, og en god kamp fra Stil Arena.

Neste kamp spilles allerede på onsdag, da tar vi imot ØIF Arendal hjemme i Nye Loen! Kampen starter kl 18.30 og vi håper å se akkurat deg i hallen!