Sist helgs hjemmekamp mot Bækkelaget var vi ikke helt påskrudd før 2.omgang ble blåst i gang. Det holder ikke på eliteserienivå! I morgen er det en ny sjanse å vise at vi kan bite fra oss, kamp nr 8 i 2019/2020 sesongen. De tre siste kampene har vært jevne og harde uten at det har vist stort igjen på poengfangsten. Søndag mot Follo er det klart for å gi #blodsnåttogjuling igjen fra første blås i fløyta.

Et blikk på innbyrdes oppgjør viser at Nærbø historisk sett har hatt et godt tak på Follo. På de siste oppgjørene har de blå og hvite gått seirende ut av kampene tre av fire ganger, vel og merke når begge lag spilte i 1.divisjon. 

Follo kommer til kampen med en seier mot Fold-St.Hallvard i ryggen, vi må som nevnt brette opp ermene og vise at vi vil kjempe for seieren. Vi skal gjøre vårt beste for å ta seieren tilbake Jæren og sette #nærbøpåkartet

Vi håper noen av dere har tatt turen til Stil Arena i morgen for å støtte oss. Kampen vises også direkte på Direktesport fra klokken 18.00

#stoleøyeblikk