Nærbø – Bækkelaget handball elite. – Nærbø

Nærbø – Bækkelaget handball elite.

Allerede fra start er det lett å se at Bækkelaget er revansjesugne og ikke har planer om å dra fra Nye loen uten poeng denne gangen også. Det er Bækkelaget som tar kontroll på kampen allerede fra første mål, og de holder fast på ledelsen hele første omgang. Vi jobber, men gjør for mange feil og sliter med å få puttet ballen i mål. Etter halvspilt førsteomgang er stillingen 8-10, og når det gjenstår 8 minutter er Bækkelaget 6 mål foran oss. Vi slurver og kaster bort mulighetene vi får, mens Bækkelaget tar veldig godt vare på sine og dermed klarer vi ikke ta igjen ledelsen til gjestene. Det blåses av for pause på stillingen 14-19.

Det kan se ut som den 2 uker lange ferien enda sitter litt i, og at guttene ikke helt har våknet til enda. Vi satser på en tordentale i pausen og at vi ser de guttene vi kjenner så godt på banen i andre omgang.

Bækkelaget startet ballen også i andre omgangen og dunker inn to mål på rappen. Vi henger oss på og setter selv 2 mål før det kommer en utvisning til Bækkelaget med et straffe til oss som vi setter i målet. Vi brenner sjanser og slipper inn mål. Stillingen er 19-26 i favør Bækkelaget. Så blir det plutselig fyr i beina på guttene og de smeller inn etpar kjappe mål, samtidig som vi får noen glimrende keeperredninger. Det er temperatur i kampen og publikum våkner til liv – plutselig er stillingen 23-26. Vi er i kontra og blir stoppet av Bækkelaget, som får en utvisning. Nå gjelder det å ta vare på mulighetene i overtallsspillet.

Vi stenger målet og får satt inn 2 mål, plutselig er vi bare 1 mål bak. Så får vi et straffe mot oss, og med det øket Bækkelaget ledelsen nok en gang. Andre omgangen er på et annet nivå en første omgang, og det ser ut til å bli spenning til siste slutt. Vi faller litt bakpå igjen, og Bækkelaget er snare med å gripe sjansene. Ved 7 minutter igjen av kampen tas det time-out på stillingen 26-30 til Bækkelaget. Vi er nok en gang i overtall og benytter muligheten til å sette inn 2 mål, men vi slipper dessverre inn like mange. Det kriges på banen, og Bækkelaget får sin 5 utvisning. Kampens siste spilleminutter er definitivt i kategorien thriller! Det koker på både tribune og bane, og da vi får en utvisning og Bækkelaget et straffekast så er det dessverre et faktum at gjestene tar med seg 2 poeng i sekken på vei hjem. Kampen ender 32-34 til gjestene.

Neste kamp er allerede førstkommende søndag 10.11, da vi møter Follo i Stil Arena klokken 18.00.