Nærbø-Drammen, Eliteserien Menn > Kamprapport – Nærbø

Nærbø-Drammen, Eliteserien Menn > Kamprapport

Så nært , så nært

1584 tilskuere møtte opp i Nye Loen i kveld for å se om Nærbø kunne hamle opp med serieleder Drammen. Det var et brus av forventning blant publikum etter den strålende oppvisningen mot Elverum sist uke – kunne vi fortsette oppturen og slå Drammen for første gang?

Halvor-Elias starter glitrende i mål og holder oss inne i kampen når vi sliter med uttellingen i angrep.  Han redder han flesteparten av forsøkene fra Drammen og sørger for at det etter 10 minutter kun står 2-3.

Etter halvspilt førsteomgang er vi like langt – det står 6-6 på tavla. Men så begynte det å butte litt imot for oss, mange tekniske feil gir Drammen enkle mål og vi ligger under med 3.

Vegard redder to straffer for oss,  men vi bommer også våre straffer i motsatt ende. Tord Aksnes Lode setter inn en retur i siste spillesekund – etter litt diskusjon blir den godkjent og  lagene  går i garderoben  med 3 måls forskjell – 11-14 til Drammen.

2.omgang begynner ganske likt som siste halvdel av første – Drammen setter sine sjanser, vi bommer eller mister ballen på tekniske feil. Bortelaget øker til 4 måls ledelse som holder seg til omgangen er halvspilt. Da sitter skuddene våre bedre, 3 mål bak, 2 mål bak, 1 mål bak (selv etter nok en straffebom).

Fem minutt igjen, Sindre rusher inn 24-24. Drammen kjemper seg foran med et mål igjen – med 27.sek på klokka er stillingen 26-27 og Marc legger timeout-kortet. Når spillet settes igang igjen bryter Preben gjennom i siste sekund og skaffer Nærbø straffe. Den settes utenfor og begge poengene blir med Drammen hjem.

Har vi lov å være skuffet over å tape med et mål mot serielederen? Selvfølgelig har vi det! Men vi tar med oss at vi i løpet av en uke har slått og spilt jevnt med to av Norges beste lag. Takk til publikum for støtten, vi håper dere blir med oss på neste hjemmekamp også.