Nærbø-Elverum, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Nærbø

Nærbø-Elverum, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Onsdag 2.oktober er det 304 dager siden…..

Arkivfoto, Nærbø-Elverum 9.12.18. Foto: Solveig Jåstad

304 dager siden Vegard stengte buret mot gamle lagkamerater.

304 dager siden 1275 tilskuere møtte opp i Loen uten for store forhåpninger om poeng, men med håp om en god kamp.

304 dager siden Andreas scoret mens han ble tacklet i bakken

304 dager siden antall reserverte seter for røde kort på tribunen ble for lite

304 dager siden Mike fikk Loen til å eksplodere når han satte det avgjørende målet

304 dager siden det blinket 30-29  på resultattavla 

304 dager siden Harald og Morten mistet det helt på kommentatorplass

304 siden alle 1275 tilskuerne satt med klump i halsen og tårer i øynene etter 60 minuter

Omstendighetene er ganske like – Elverum er fortsatt regnet som ett, om ikke det, beste laget i Norge. Nærbø er fortsatt en outsider…men med litt mer pondus enn i fjor. Elverum kommer, som i fjor, fra en imponerende innsats i CL, både med tanke på resultat og publikum på tribunen. Men vi vet at det går….for 304 dager siden beviste vi det. 

Møt opp i morgen, fyll tribunene i Loen, lag vel så mye lyd som det 12.377 tilskuere laget i Håkonshall på lørdag. Vi kan og vi vil – stå sammen med oss og vær vår 8.mann på banen. Billetter kan kjøpes i appen eller via linken øverst til høyre på denne siden.

Vi skal gjøre vårt for at Harald og Morten skal miste det en gang til (eller det er kanskje Harald og Bent denne gangen siden TV2 sender kampen!)

Arkivfoto, Nærbø-Elverum 9.12.18. Foto: Solveig Jåstad

#fullhall #blodsnåttogjuling #nærbøpåkartet #stolteøyeblikk

Elverum-Nærbø, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Etter en januar måned med rødt,hvitt,blått og ”Heia Norge” er vi nå klar for å legge bort det røde og rope ”Heia Nærbø!” igjen. Vi har hatt en god treningsperiode i ukene med spillefri, inkludert grytidlige styrketreninger og en liten treningsleir i Danmark. Nå er vi klar for å legge ned #blodsvetteogjuling på parketten igjen og vi starter med et brak – borte mot serieleder Elverum. Faktisk har kun et lag slått serieleder til nå i årets sesong…og det er laget som ligger på femteplass på tabellen – Nærbø Herrer.

De to siste kampene mot Elverum har vi tatt imot dem hjemme i Nye Loen. Det er vel ingen med blått og hvitt hjerte som kan glemme resultat og stemning fra de kampene. Terningen Arena har vi ikke besøkt siden starten av sesongen 18/19 – da ble vi sendt hjem med et timålstap.

Når vi nå setter kursen mot Innlandet føler vi oss klar til å sette #nærbøpåkartet igjen. Hjemmelaget er en naturlig favoritt, men vi har vist tidligere i år at vi kan bite fra oss på bortebane også. Vi har ikke tapt på de siste fem kampene og ønsker å fortsette den rekka.

Vi gleder oss til å kaste i gang eliteserien igjen, oppleve nye ”stolteøyeblikk” og gi Elverum kamp om de to poengene. Hvis du ikke har tatt turen til Terningen Arena kan du følge kampen på direktesport.no/Jærbladet lørdag 1.februar klokken 15.00