Sesongen 2019-20 har begynt litt trått for vår del. Noe særlig fornøyd med resultatet i søndagens seriekamp mot Runar og  cupkampen mot Kristiansand kan vi ikke si vi er, men i morgen er det første hjemekamp i Loen og DET gleder vi oss til.

Morgensdagens motstander er Fold-St.Halvard som endte på førsteplass i fjorårets 1.divisjon og direkte opprykk. Som oss fikk de en tøff start på REMA1000 ligaen med et 12 målstap mot Kolstad. De kommer til Nye Loen med et ønske om de 2 første poengene i håndballbagen, men DE poengene har vi tenkt å beholde her på Jæren.

Spillerportrett sesongen 2019-2020 Foto: Solveig Jåstad

Vi håper publikum fyller opp tribunene i morgen og skaper den samme magiske Loen-stemningen som i fjorårets sesong.  Vi sees til kampstart i morgen kl 18.00 – billetter kan kjøpes i appen eller på https://narbo.woow.no

#fullhall #stolteøyeblikk #blodsnåttogjuling