I dag trenger vi ikke si så mye annet om kampen enn dette: Vi var på høyde og holdt følge første halvdel av 1. omgang, men det glipper de siste minuttene og det står 16-11 til ØIF ved pause.  Etter hvilen sier ØIF Arendal takk og farvel-på det meste leder de med 11 mål. Vi pynter litt på resultatet og taper kampen 31-25 og dermed også sjansen til  å spille semifinale i sluttspillet.
Det vi heller har lyst å si i dag er TAKK!
Takk til laget som har gitt oss mange gleder (og litt gråere hår). Dere ble dømt rett ned, men har vist både publikum, andre lag og presse hva som bor i dere. Fremtiden er lys(eblå). Vi gleder oss allerde til neste sesong.
Og så til slutt takk til publikum i Loen som har skapt magisk stemning hele sesongen og i kveld dro med seg magien bort til Arendal. Slik publikumstemning vil hele håndball-Norge ha. Dere ruler!
Takk for sesongen 2018/19-vi gleder oss til fortsettelsen – HIMMELEN Æ BLÅE

Foto: Solveig Jåstad

#blodsnåttogjuling #ettlag #stolteøyeblikk