Vi skal ut i vår største og viktigste kamp til nå. Bli med oss å skrive historie - bli med oss på galskapen!

I morgen kl. 18.30 skrives det ny historie i Nye Loen. Nærbø Herrer spiller sin første hjemmekamp i sluttspillet i Eliteserien for menn. ØIF er motstanderen, og de tok første stikk i sin hjemmekamp sist onsdag. Herrene er klar for å gi alt de har, for å få en siste og avgjørende kamp i Arendal førstkommende søndag. Vi kjemper om en historsk semifinaleplass. Blod, snått og juling er det som må til.

 

Støtten fra et fullsatt Nye Loen er utrolig viktig for guttene. Vi håper at hele Jæren vil være med å delta på galskapen, og håper at hallen fylles til randen. Forhåndsalget av billettene til kampen går unna. Vi håper at flest mulig kjøper billett på forhånd, slik at køene inn i hallen går kjappere. MEN, VI LOVER AT ALLE SOM VIL PÅ KAMP FÅR PLASS!

PS!

Private årskortholdere har førsterett på plassene sine, men må løse billett!

Sponsorkortene er gyldige også på denne kampen.

 

Gutta har trent godt og er klare for nye stolte og magiske øyeblikk i Nye Loen. Dette vil du ikke gå glipp av!

Kjøp billett her:
https://narboil.ticketco.events/no/nb/e/naerboe_vs_oeif__2_kvartfinale_sluttspill