Om ca 20 timer entrer vi dekket i Sør-Amfi til den første sluttspillkampen i Nærbø Herrers historie. Vi er stolte over å ha oppnådd en sluttspillplass som nyopprykket lag i Eliteserien 2018/19 og kommer til å gi #blodsnåttogjuling i morgensdagens kamp.

Motstander ØIF Arendal er en tøff motstander. Årets seriemester vant begge kampene i serien med god margin og må finne seg i å stille med et favorittstempel. Vi har derimot vist i tidligere kamper at vi liker å være underdogs, vi har slett ikke tenkt å gi oss uten kamp – vi jakter flere #stolteøyeblikk.

Foto: Reime og Lode

Takk til Reime & Lode som stiller med biler til Sørlandsturen i morgen – vi håper at noen hvite og blå supportere også finner veien til Arendal i morgen. Sammen er vi #ettlag som skal sette #nærbøpåkartet.

Dere som tilbringer kvelden hjemme på Jæren kan se kampen på Jærbladet eller samle dere på Holdeplassen og følge oss på storskjerm 🙂