Kampen i morgen er siste hjemmekamp i en eventyrlig sesong i Eliteserien. Men, dersom vi går av med seieren er det store muligheter for at vi får minst en kamp til. Da i sluttspillet.

Vi håper at jærbuen kjenner sin besøkelsestid i onsdag kl. 18.00. Etter prestasjonen guttene har levert gjennom sesongen fortjener de støtten fra et fullsatt Nye Loen. Vi lover å ha plass til alle!

 

Kolstad hadde en kanonstart på sesongen og var oppe å snuset på medaljer før Jul. På nyåret har det godt tråere og de har nå 8 kamper på rad som har endt med tap. Guttene våre skal gi for at 7. kamp på rad i Nye Loen ender med seier for vår del. Plassen i Eliteserien er allerede sikret, som var det store målet for sesongen. Nå kan vi se oppover på ballen og sluttspill er ikke lenger en fjern drøm.

 

I morgen får vi besøk av noen ivrige gutter fra Bryne Håndball som skal være dagen maskotter og løpe inn med begge lag. Vi ønsker å være hele Jærens håndballag, og det gleder oss stort i at våre naboklubber liker hva vi holder på med.

Håper vi ser deg i Nye Loen i morgen. DU ER HJERTELIG VELKOMMEN! La oss håpe at dere får minst en til…..

 

#nærbøpåkartet #stolteøyeblikk #