Etter to "kjipe" kamper mot Haslum tidligere i sesongen er vi klare for krig i Nadderud Arena i kveld kl. 18.30.

I cupen røk vi med 14 og i Eliteserien røk vi med 9 mål hjemme. Vi var ikke påskrudd, men det skal vi være i kveld. Det gjenstår tre kamper i årets Eliteserie. Per dags dato ligger vi på 7. plass. De neste kampene avgjør om vi havner på kvallik, sluttspillplass eller midt i mellom. Målet er sikker plass, et eventuelt sluttspill er bonus. Det er en utrolig jevn serie, og svaret på hvem som havner hvor er vanskelig å spå.

Haslum ligger på kvallik, uventet for mange, og det er nok en uvant plass for dem å være. Vi er inne i en positiv stim på hjemmebane med 6 strake seiere og skal kjempe med det vi har for poeng på bortebane. Uansett utfall av kampen i kveld er vi fortsatt foran Haslum, men det hadde vært deilig å øke avstanden til 5 poeng, og dermed sikre sikker plass i Eliteserien neste år. Vi pakker med oss det vi har av selvtillit og skal gi alt vi kan for seier i kveld.

I kveld håper vi at alle gode ting er tre!

 

Kampen ser du på www.jbl.no
Holdeplassen bar viser kampen på storskjerm!

Foto: Solveig Jåstad