Marc gleder seg til å reise kjerringa etter det forsmedelige tapet mod Bækkelaget på søndag. Her er hans tanker før kampen mot Børge Lund og hans menn fra Bodø HK.

Nærbø – Bodø, onsdag d. 27.2.2019

 

Tak for en formidabel opbakning til sidste hjemmekamp mot Halden. Der var en helt fantastisk stemning, og gutterne betalte tilbake med to flotte poeng.

Desværre måtte vi indkassere et alt for stort, men helt fortjent nederlag borte mot Bækkelaget. Bækkelaget investerede mere i alle spillets facetter, og vi må konkludere vi stadig har meget at lære i eliteserien.

 

Vi er glade for vi allerede skal spille kamp igen foran Norges beste publikum, så vi har mulighet for at vaske den grimme plet af, fra søndagens kamp.

 

Dagens motstander, Bodø HK, har haft en svær sæson, og er allerede nu sikre på at skulle 1. division i næste sæson. Bodø er dog ikke så dårlige som deres antal poeng siger. De har spillet flere tætte kampe, hvor de berømte marginaler ikke er gået Bodø’s vei. Det omvendte opgør endte med en et måls seir til Nærbø, i en kamp som var like så tæt som resultatet viser.

 

Vi skal finde tilbage til de ting vi er gode på. Vi lover full fight og engasjement, mot en motstander som ikke har noget at tabe. Vi håber på samme flotte opbakning, som vi har hat gennem hele sæsonen.

 

God kamp

 

Marc Uhd