Om 24 dager sitter vi med fasit i hånd – hvor ender Nærbø etter sitt andre opprykk til Eliteserien?

Noen mål er allerede nådd – det har ikke bare blitt med de første eliteseriepoengene, men 15 poeng så langt. Pr dags dato ligger vi på 8.plass, men veien ned til kvalifisering er ikke lang. Her gjelder det å holde fokus helt ut! Og nettopp på kvalikplass ligger søndagens motstander Bækkelaget Håndball – omtrent med samme resultat som oss så langt. Kun 2 poeng skiller – etter søndag håper vi det blir 4!

Foto: Solveig Jåstad

Foto: Solveig Jåstad

 

 

 

 

 

 

 

Da lagene møttes i Nye Loen ble det en målrik affære der vi trakk det lengste strået med resultatet 37-31. Etter den kampen har guttene sanket poeng støtt og stadig med 5 seire på de 7 siste. Vi går for fortsatt stigende kurve og flere poeng – vi har vist at vi kan slå de fleste og går til hver kamp med seier i blikket.

Lykke til i Nordstrand Arena gutter – vi heier på dere! For de som ikke kan ta turen til storbyen kan kampen sees live på Jærbladet for abonnementer.

Kampstart: Søndag 24.02.19 kl 18.00

Foto: Solveig Jåstad