Sist spilte vi uavgjort. Gutta er klar til kamp og frykter ikke ulvene. Røde Preben er tilbake og vi skal kjempe for HVER ENESTE BALL!

Efter en god start på 2019, med to overbevisende og viktige seire mot Fyllingen og Falk, kom vi lidt ned på jorden igen. Et ærgerligt nederlag i Sandefjord til Runar, hvor vi ikke var gode, men allikevel fik vores chancer. Vi var ikke dygtige og kyniske nok til at gribe disse chancer.

 

Vi skal op på hesten igen, og det er derfor dejligt igen at skulle spille for Norges bedste publikum. Dagens motstander er Halden, som spillemæssigt har fået en rigtig flot start på 2019 sæsonen. Sidst vi spilte mot Halden, fightede vi os til en uafgjort. Det var ikke en speciel flott kamp, men vi håber vi har lært en masse fra den. Siden den kamp synes jeg vi har løftet vores niveau rigtig, rigtig meget. Hvis vi rammer vores topniveau, har vi bestemt muligheter, men det er nødvendigt for okker at ramme topniveau. Halden har i Kristian Stranden, ligaens absolut bedste spiller. Samtidig har de en rigtig dygtig målvakt, som kan gøre livet surt for de fleste spillere. Halden har en rigtig god start syver, så vi skal være klar på alle positioner.

 

Vi håber at se mange mennesker i hallen, det har gutterne i den grad fortjent.

 

Rigtig god kamp

 

Marc Uhd