På søndag trenger vi støtte fra store og små. Vi lover å gi alt for seier!

Nærbø – Falk, søndag d. 3.2. Takk for opbakningen onsdag mot Fyllingen. Det var en rigtig god start på anden halvdel af sæsonen. Specielt defensivt stod vi godt, og Fyllingen havde svært ved at finde modtræk.

 

Vi sætter stor pris på deres opbakkning, og gutterne prøver altid på at betale tilbage med god fight og indstilling.

 

Vi har brugt torsdagen på at glæde os over det gode resultat, men samtidig også indstille os på den meget svære kamp mot Falk. Kampen i Falk var ikke den flotteste, og vi præsterede ikke på det niveau vi havde håbet. Vi har gennem hårdt arbejde og ydmyghed løftet os som hold siden den kamp, og vi tror derfor på vi er klar til at lave en god kamp. Det viktigste i dag bliver om vi er klar til at slå os for hver andre, og stå sammen i alle situationer. Falk spiller med meget fysik, og er gode i de her tætte, viktige kampe.

 

Vi håber på at se mange i blå og hvid. Vi glæder os til at skulle spille foran et altid, medlevende publikum.

Rigtig god kamp!

 

Marc Uhd