Endelig kamp I Nye Loen etter Håndball VM. Håper vi ser deg i Nye Loen kl. 18.00 i morgen!

Etter en lang kamppause grundet et flott verdensmesterskab, med den helt riktige vinder, er Nærbø’s bedste herrelag atter klar til at spille om viktige point. Vi har brugt kamppausen på at få restitueret lidt, trænet tungt og spillet nogle gode og mindre gode træningskampe. Vi kan se på testresultaterne, at gutterne virkelig har været flinke til at styrketræne, så vi føler os fysisk klar til en viktig start på forårssæsonen.

 

Dagens modstander er Fyllingen Bergen, som svinger lidt i præstationerne. Når de rammer topniveau er de svære at spille mot, hvilket de også har bevidst flere gange i løbet af sæsonen. Det har gjort ondt at forberede sig på dagens motstander, da vi selv smider point deroppe. To mand i overtal, med tre minutter igen, da har vi alle muligheter. Vi var ikke dygtige, kyniske, erfarne eller heldige nok til at få point, det håber vi meget vi kan rette op på i dagens kamp.

 

Det bliver en svær kamp, mot et godt lag. Så vi trænger en masse opbakning. Vi vil som altid kvittere med fight og engagement.

 

God kamp

 

Marc Uhd