Herrene er inne i en hard treningsperiode og jobber hardt for å få flere opplevelser som i bildet over.

Mens Eliteserien har VM – pause trenes det for harde livet til siste del av sesongen. Flere av våre spillere har vært på landslagsoppdrag men er nå tilbake i full trening. Laget er inne i en tøff treningsperiode fysisk. Vi har ryddet plass til en kamp mot våre venner nord for Skjævelandsbrunå. Rett og slett  Rogalands El Classico.

Det er en kamp som ingen vil tape. Sandnes har stø kurs mot eliteserien igjen etter turen ned til 1. divisjon. Vi får også et gjensyn med tidligere Nærbøspillere i Henning Knutsen og Sondre Steen Hansen.

Nærbøherrene stiller med bortimot fullt mannskap. Kampen blir viktig med tanke på forberedelsene til resten av sesongen.

 

Kampen går av stabelen Onsdag 9. januar kl. 17.30 på Nærbø. Møt opp!

 

Den 17 januar reiser herrene til Danmark og treningsleir i 3 dager. Det blir knalltøff trening i hyggelige danske omgivelser. Treningsleiren avsluttes med treningskamp mot landslaget til Kina. Det blir også tid til å se landskampen mellom Norge og Danmark i gruppespillet i VM.

Gutta kjemper på, og er klar for å tviholde på plassen i eliten. 30. januar smeller det for første gang i 2019 mot Fyllingen hjemme i Nye Loen, og vi er klare for å revansjere det sure ettmålstapet vi hadde i Bergen i høst!

#blodsnåttogjuling