Opptur etter en liten nedtur – Nærbø

Opptur etter en liten nedtur

I løpet av fire dager møtte vi Norges to desidert beste lag. For vår del var dette bonuskamper, der vi kunne slippe skuldrene ned og spille uten press. At vi står igjen med to poeng av fire mulige mot topplagene er bare fantastisk. Elverum tok vi innersvingen på. Det ble verre i Arendal...

ØIF’s storstue, Sør Amfi, var pyntet til årets Julekamp. Arendalittene må ha vært snille i år, for nissen kom med en ny spiller, nemlig Herman Vildalen, som ble presentert rett før kampstart. ØIF kom best i gang og kom kjapt opp i en 4-1 ledelse. Vi fant aldri ut av 5-1 forsvaret deres og spillerne våre så passive ut, og kanskje var de en smule slitne etter tre kamper på to uker. De siste ti minuttene i første omgang var bedre. På straffe 10 sekund før pause kunne vi ha krøpet 3 mål bak. I stedet ble det bom og kontra imot. 15-10 til pause.

I andre omgang hevet guttene seg både fremover og bakover på banen. På 16-14 var det tilløp til spenning, vi hadde fightet oss inn i kampen igjen! Men, så entret Erik Heia Pedersen banen. Da var det crash, boom, bang, god kveld, God Jul og Godt Nyttår! ØIF rykket ifra igjen, og ledelsen deres ble aldri mer truet.

Vi takker ØIF Arendal for kampen, et fantastisk arrangement i en praktfull hall. Vi har noe å lære både på og utenfor banen.

Gutta er fornøyd med to poeng etter møtene med de to beste lagene i Norge, selv om ØIF-kampen ble en liten nedtur etter praktkampen mot Elverum på søndag.

Men gutta fikk en aldri så liten opptur ved ankomst i Nye Loen kl. 00.39 i natt. Der ventet nemlig gavekort fra Generalsponsor Risa. 500 kr til hver, da Risa vurderte alle på laget til banens beste i det som kommer til å gå ned i historien som en av de største bragdene i Nærbø Idrettslag sin historie. Stor takk til Risa for en god oppmuntring!

Nå får herrelaget en velfortjent spillpause frem til slutten av januar. Tiden skal brukes til hvile og reparering, før vi lader om og er klar til å ta nye viktige steg mot nye høyder.

Takk for følget så langt, vi gleder oss til fortsettelsen!