Vi er klar for siste kamp før lang spilleferie i Eliteserien. Siste tokt før Julen ringes inn blir til Sør Amfi og serieleder ØIF Arendal, som skal presentere sin nye "hemmelige" spiller.

Etter et par dager i skyene, etter søndagens seier mot Elverum, er vi tilbake med beina godt planta på jorda. Serieleder ØIF Arendal er neste utfordring. Innstillingen våres er at alle kan slås om vi er 110% klar til kamp. Men det blir en steintøff batalje i sør. Vi må hente ut det vi har av blod, snått og juling for å ha en sjanse mot ØIF.

ØIF Arendal ligger foran oss på det meste både organisatorisk, økonomisk og sportslig. Men vi er på rett vei, og med ståpåvilje og mot kommer du langt. Vi leder ikke serien, men på utvisningstabellen topper vi.

Arendal har hentet en klassespiller som skal presenteres og spille mot oss i Sør-Amfi. Den «hemmelige» spilleren ryktes å koste mer enn hele vårt lønnsbudsjett. Det blir spennende å se hvilken stjernespiller Marinko & gjengen har klart å lokke med sjekkheftet sitt 🙂 Dette blir nok en spennende utfordring for oss.  Det er kult med profiler i Eliteserien, som hever produktet vi er en del av!

Vi gleder oss til å komme til Sør Amfi, en av Norges kuleste arenaer og håper vi kan stikke noen kjepper i hjulene til serielederen!

#blodsnåttogjuling #nærbøpåkartet