Nærbø – Elverum. Søndag d. 9.12.2018 Sidste kamp i Nye Loen var en fest fra start til slut. Et top tændt Nærbø lag var på fra start, og det samme var publikum. Det sidste kvarter af første omgang, som endte 13-5 til Nærbø, grundlagde en komfortabel, og tiltrængt seier over Bækkelaget.

 

I onsdags var vi i Bodø, hvor der ventede os en 4 points kamp mot Bodø. Spillet var ikke altid lige kønt, men der var gode momenter i begge ender af banen. Vi vandt en rigtig vigtig seier på 30-29 over Bodø. Disse to sejre gør at vi efter 1. runde, ligger på en 10. plads, med 7 point for 11 kampe.

 

Nu starter anden halvdel, hvor vi tager imod Norges bedste håndboldhold, Elverum. Elverum har haft en rigtig flott efterårssæson, hvor de spesielt i Champions League har spillet nogle flotte og tætte kampe, med mange sejre til følge. Der venter gutterne en rigtig, rigtig svær opgave på søndag, men også en kamp hvor vi kan måle os mod et super hold.

 

Ud over Elverum, venter Arendal på bortebane d. 12.12. som er den sidste eliteserie kamp, inden der er julepause til de ”gamle” spillere.

 

En stor del af truppen spiller NM 20 finale d. 29.12. i Oslo. Vi håber på at se rigtig mange blå/hvide i hallen. Det har gutterne fortjent. God kamp – vi vil gøre vores bedste