Etter fire nydelige poeng på to kamper er det klart for siste hjemmekamp før jul. Norges desidert beste lag, Elverum, står på motsatt banehalvdel. Kan vi slå dem? Ja, på en god dag, men da trenger vi DEG i Hallen på søndag!

Vi ønsker å slå publikumsrekorden som ble satt mot ØIF Arendal i serieåpningen. Hele 1573 tilskuere fant veien til Nye Loen den dagen. Nå håper vi alle kjenner sin besøkelsestid på søndag kl. 17.30. Elverum har vært dominerende i norsk håndball de siste årene, med fast deltagelse i Champions League. De har store profiler både fra inn- og utland. Elverum er ukentlig på TV enten i Champion League eller i Eliteserien, nå kommer de til Loen. Ønsker du å se det YPPERSTE norsk håndball har å by på, så er det denne kampen du må få med deg!

For våre gutter blir dette en bonuskamp. Elverum er ikke et lag vi SKAL slå, men KAN slå. Vi er nok en av de største «underdogene» i historien til denne kampen, men med et fullsatt Nye Loen skal vi gi dem kamp til døren. Guttene har spilt på seg selvtillit, og denne, med litt blod, snått og juling i tillegg, skal brukes for alt det er verdt når dommeren fløyter i gang kampen kl. 17.30.

R-Gruppen er kampsponsor og Risa Nissen kommer på besøk. I tillegg vil det være en overraskelse som dere bør få med dere.
I pausen vil vi også offentliggjøre vinnerne i billotteriet. Her er det noen som får seg en fin førjulspresang!

Ta med en venn, barna, nabo, tante, onkel, bestefar eller bestemor på kamp, det blir gøy for alle!

Vi håper og tror det blir mye folk og anbefaler folk å kjøpe billetter på forhånd. Billetter til denne herligheten får du her:
https://narboil.ticketco.events/no/nb/e/naerboe__elverum_eliteserien_menn

Håper vi ser deg i Nye Loen. KAMPSTART 17.30 (kom i god tid)

PS! Sykkelparkering er nede ved fotballbanen.

#blodsnåttogjuling #stolteøyeblikk

Foto:
Solveig Jåstad