Vi skal være bedre. Bedre og mere stabile. I begge ender af banen. Vi skal minimere antallet af tekniske fejl. Være mere disciplineret i forhold til hvornår vi skyder. Få afviklet vores angreb ordentligt, så vi kan komme hjem i forsvaret. I forsvaret skal vi finde den rigtige højde. Få byttet rigtigt af på modstanderen, samt være mere parate på hvad der skal ske. Og så skal vi slås. Vi skal kæmpe for alle de løse bolde. Blive bedre til at opsøge heldet.

 

Denne kamp mod Bækkelaget er rigtig viktig for os. Vi vil gerne have mere kontakt med de hold der ligger over os i tabellen, det får vi kun hvis vi bliver skarpere i begge ender af banen. Bækkelaget spiller rigtig målrige kampe, senest hvor de tabte 40 – 37 til Fyllingen. Der venter os derfor en stor opgave i at præstere bedre defensivt, end vi hidtil har gjort på hjemmebane (Runar undtaget).

God kamp

Marc Uhd

Nå trenger vi et fullstappet Nye Loen/Storfjos! #blodsnåttogjuling

Foto:
Tarjei Sel
Jærbladet