Vi slo Sandnes og er videre i Cupen – Nærbø

Rogalands El Classico var spennende i en omgang

Nærbø mot Sandnes har blitt som et Rogalands «El Classico». Bygd mot by, og spiller som har spilt i begge klubber.
Sandnes HK sin trener, Dalibor Sedjak, var ute i avisen og fyrte opp; «Vi skal vise at vi er Rogalands beste lag»
Herlig med litt oppfyring før kamp!

Mye folk fra begge leirer møtte opp i Sandneshallen til kamp på onsdag kl. 19.00.

Første omgang ble en jevn affære der lagene byttet på ledelsen. Det var mye fart og mye vilje, som seg hør og
bør i et ekte lokaloppgjør. Fine prestasjoner av begge lag. Lagene gikk til pause med Sandnes i føringen 16-15.

Marc og Rune må ha brukt pausen godt, eller kanskje de visste spillerene avisoppslaget av Dalibor.
Det var et helt «nytt» Nærbølag som kom på banen. Kombinasjonene i angrep satt som et skudd, Sandnes
ble plukket fra hverandre i sitt angrepsspill, som førte til flere kontringer for Nærbø. I løpet av 10 minutt i
andre omgang var egentlig kampen avgjort. Og Nærbø kunne cruise inn til 8-målsseier mot Rogalands