Status elitelaget 8. august – Nærbø

Status elitelaget 8. august

Vi er godt i gang igjen etter sommerferien, og hadde en kanonbra treningsleir i Sandefjord forrige uke. Nå venter noen dager med litt håndball og styrke her hjemme, før vi setter nesen mot Tønsberg og Skjærgårdslekene.

Sindre Heldal har sluttet seg til troppen, og gjorde en fin figur forrige uke. Vegard Bakken Øien slet med en hæl når vi var på treningsleir, men håper å klar til helgen igjen. Etter å ha fått kjenne litt på nivået mot elitemotstand forrige helg har vi denne uken gått på med friskt mot, og føler at vi er i rute.

Jone og Rassin sliter med skader, og Tord Lode har litt ryggproblemer. Utenom disse så kjører resten fullt trøkk på trening, og er klar til helgens turnering, der vi nok kommer til å «toppe» laget litt mer en det vi gjorde i forrige uke.

Vår nye trener Marc har kommet godt i gang, og jobber jevnt og trutt med å innføre en del nytt, samtidig som vi holder på en del av det kjente gamle som vi er trygge på. Etter en god måned sammen begynner også de fleste å forstå dansken til Marc, med noen unntak…

Vi gleder oss til ny sesong, og håper at du tar turen til Loen for å støtte oss!

Mvh Nærbø Herre A