Det Jærske DNA’et – Nærbø

Det Jærske DNA’et

NIL nærmer seg sitt 100. leveår. I disse årene har vi lagt stein for stein. Bygget opp en grunnmur med sunn økonomi, god organisering og gode holdninger.
Det ligger i vårt DNA at vi er AMBISIØSE. Neste steg er elitesatsing i herrehåndballen. Og: ”ME SKA GJER DÆ SKIKKELE”

Vi har på jærsk vis kjempet oss til en plass i eliteserien. 2 år før målet som var satt til 2020, 5 år før vi blir 100 år. Som JÆRBUER har vi jobbet hardt over lang tid og det skal vi fortsette med.

Vi er STOLTE av å ha en av Norges beste hjemmebaner. Vi elsker når hallen fylles av engasjerte mennesker som kommer for å få en opplevelse. Vi vil skape en arena som er enda mer spennende for fans, sponsorer, og på sikt tv-seere. Vi skal skape STOLTE ØYEBLIKK.

Vi er ÆRLIGE på at elitesatsing koster. MEN det skal IKKE gå utover den daglige driften i NIL. Men med et gjennomtenkt budsjett, egen markedsgruppe og en langtidsplan, er vi klar for å gå nye veier for å finne kronene som skal til. I DET JÆRSKE DNA’ET ligger det også en kremmerånd som skal lede oss på veien. Vi skal IKKE bruke penger vi IKKE har.

Vi opplever en god tro og støtte til det vi holder på med, og vi ønsker å oppfylle alle de ønsker våre partnere kommer med. Som JÆRBUER vil vi samarbeide med DERE for å nå målene våre, markedsføre Nærbø, Jæren og våre samarbeidspartnere som byggesteiner i DET JÆRSKE DNA’ET.

Vi er kanskje små, men sammen blir vi store.

#blodsnåttogjuling